Om corpos

hos corpos healthcare, er det kroppen vi har i fokus. Vi er en dansk webshop med ekspertise i hjælpemidler til at pleje, trimme, massere og holde din krop fit og sund i næsten alle ender og kanter.

Vi tilbyder løsninger til krop- og muskelmassage i ansigt, nakke, ryg, lænd, arme, ben, fødder. Vi har en række terapiprodukter til afhjælpning af søvnbesvær samt klinisk testede lys-terapeutiske løsninger, herunder infrarød Red Dot lysterapi. Dertil tilbyder vi vægttabende sauna-terapi – den ultimative oplevelse af velvære. Og meget mere.

Vores værdigrundlag bygger på tillid og ordentlighed. Du kan derfor have fuld tillid til os og de produkter vi leverer. Og du kan altid føle dig tryg når du handler med os. Og vi agerer med ordentlighed når du bestiller, når du kommunikerer med os eller hvis du måtte have en reklamation.

Corpos.dk er etableret af mand & kone; Henrik & Judith fra Vejle og vi er aktive mennesker med padeltennis, golf og styrketræning som vigtige elementer for vores helbred. Muskelømhed kan vi ikke sige os fri for og det afhjælper vi  med en række af vores produkter. Og samtidigt sparer vi særligt tid, men også penge på ikke at rende til fysioterapeut, massør, kiropraktor m.v. 

Vi er lidt ældre end de fleste iværksættere og derfor har vi enorm erfaring i at gøre tingene rigtigt og grundigt. Og det gør vi mens vi har det sjovt. For at grine sammen er meget vigtigt for den mentale sundhed. Det giver os tilsammen med vores fysiske udfoldelser, et betydeligt løft i livskvaliteten. 

Vi tror på vi kan gøre en forskel for dig også, så tag et kig på vores udvalg – vi har helt sikkert noget der passer lige til dig.  Velkommen til corpos.                     

Politikker og mærkningsordninger

I corpos har vi fokus på miljøet og anvender i videst mulig udstrækning, genanvendelige råmaterialer i vore produkter såvel som til de anvendte emballager. Ligeledes er alle anvendte farvestoffer underlagt de til enhver tid gældende bestemmelser i EU. Hvor det er muligt er vore produkter tillige underlagt bestemmelserne i EU’s RoHS-direktiv, der forbyder særligt farlige stoffer og tungmetaller i elektriske og elektroniske produkter.

Samtlige vore produkter undergår løbende tests og opfylder til fulde EU’s lovkrav til disse, kendetegnet ved en tydelig CE-mærkning. Hos corpos kan du således handle trygt. Må vi anmode om at du bortskaffer alt affald på betryggende måde iht. de gældende affaldskrav der hvor du bor.

Hvorfor handle hos Corpos.dk ? – jo fordi du: